Breaking News

Clary és Jace harcolnak - Jace szeme aranyra vált!

Kijött egy új Shadowhunters videó, amiben Jace-t és Claryt láthatjuk harcolni, miközben az Inkvizítor nézi őket.

Nagy eséllyel nem fogom megosztani folyamatosan a sorozat fejleményeit hétről-hétre, de ezt muszáj volt megnéznem, és van néhány gondolatom.



Tök jó, hogy a Shadowhunters-ben vannak ilyen edzős-harcolós részek, de a csontvékony (van ilyen szó?) Kat McNamarára nézve csak nekem van problémám azzal, hogy el tudjam képzelni, ahogy démonokkal harcol? Ráfúj egyet az ember, és viszi a szél... 

Pedig a koreográfia szerintem nem rossz, de egyszerűen nem tudok nem arra gondolni, hogy ropiként törik el a lába. És félre ne értsetek, nem Katet akarom gúnyolni, mert bár vékony, de csinos, csak hát... nehezen kötöm össze mindezt egy harcossal. Mert még csak nem is az a fajta szálkás vékony, akire azt mondanám, hogy igen, fürge, vékony, de izmos, hajrá!

Na de azért valami plusz is legyen a videóban: látjátok Jace aranyba forduló szemét? Ez tetszik. 


2 megjegyzés:

  1. Jace szexi. Nem annyira, mint ahogy elképzeltem - természetesen -, de az. mFőleg ezekkel a szemekkel. Köszönöm, hogy ilyen jeleneteket osztasz meg velünk. :3 Ellenben nem igazán tetszik az irány, amit a sorozat vesz (legalábbis azok alapján, amiket eddig láttam nálad nem nagyon tudom hova tenni a dolgokat, így azt sem döntöttem el, hogy egyáltalán megéri-e nézni), én egyelőre lepártoltam a könyveknél, abból olvasom most a harmadikat - bár azt be kell valanom, hogy Katy idétlenkedése miatt gyakran a falba akarom verni a fejem..

    VálaszTörlés