Breaking News

Chris Colfer maga készíthet filmet a könyvéből!

Nálunk a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában jelent meg Chris Colfer Mesék földjén sorozatának első része, a Kívánságvarázslat. A sorozat kint 2012-ben kezdődött, és első körben elég nagy meglepetés okozott, hogy a színész hirtelen regényírásra adta a fejét. (Egyébként azóta többen követték a példáját, én magam is írtam Chad Michael Murray és Cara Delevingne próbálkozásáról.)

A könyv blogturnéjából annak idején időhiány miatt kimaradtam, de kíváncsi vagyok. Épp a hétvégén szereztem be zsákbamacskában. (Most pedig épp -20% kedvezménnyel szerezhető be ITT.)


Amikor az ikrek megkapják nagymamájuk féltve őrzött mesekönyvét, még nem sejtik, hogy hamarosan egy minden képzeletüket felülmúló világba lépnek majd be: a Mesék Földjére, ahol gyerekkori történeteik hősei életre kelnek.
Alex és Conner nemsokára ráébred, hogy ebben a varázslatos világban az általuk oly jól ismert mesék folytatódnak: Aranyfürtöcske immár körözött szökevény, Piroska a saját királyságában uralkodik, Hamupipőke királyné pedig anyai örömök elébe néz!
Az ikrek tudják, hogy valahogyan haza kell jutniuk. De sikerrel járhatnak a legendás Gonosz Királynővel a nyomukban?


És mintha égi jel lenne, hogy pont jókor döntöttem jól: néhány órája érkezett a hír, hogy film készül belőle!

Figyelembe véve, hogy jól megy a sorozat kint is, a szerző pedig ilyen közel áll a filmes világhoz, ez azért nagy eséllyel nem túlságosan meglepő. Ezzel együtt azért oda kell figyelni rá!

A filmért a 20th Century Fox és Shawn Levy 21 Lapse lesz felelős, Chris Colfer pedig nem csak executive producerként tűnik fel, hanem ő maga írja a forgatókönyvet és rendezi a filmet!

Nincsenek megjegyzések