Breaking News

Jön az Edenbrooke kiegészítő kötete Philip szemszögéből

Korábban az Edenbrooke értékelésemben már jó hosszan áradoztam a könyvről, mert egyszerűen beleszerettem. Sokszor újraolvastam már azóta, az egész sztori kedves és romantikus és bájos és humoros... 

Így amikor kiderült, hogy az írónő kiegészítő kötetet írt hozzá karácsonyra, nagy örömmel osztottam meg a hírt Facebookon. És most itt az újabb jó hír: a kiegészítő kötet érkezik magyarul is!



Akkor még csak annyit tudtunk róla, hogy Philip története, de nem egy másik szemszöges történetről van szó, hanem egy előzménysztori. Sajnos annak nem túlságosan hosszú, hiszen mindössze 53 oldal, de van, amikor nem a mennyiség a lényeg. Alig várom. A hírek szerint idén év végén vagy jövőre érkezhet.

A fülszöveg:

Philip Wyndham soha nem irigyelte a bátyját, amiért ő Edenbrooke örököse. Sokkal szívesebben volt a saját sorsának kovácsa, mint hogy a cím elvárásai terheljék az életét. De amikor a bátyja váratlanul meghal, Philip élete fenekestül felfordul, és a kötelesség miatt kénytelen feladni az életet, amit eltervezett. Philip nem túl lelkesen fogadja London legkapósabb agglegényének szerepét, ami nem csak unalmas, de még bosszantó is. De mindez megváltozik, amikor a sors egy fogadóba vezérli, ahol is találkozik az összehasonlíthatatlan Marianne Daventryvel.

Nincsenek megjegyzések