Breaking News

Tudtátok? Chad Michael Murray könyvet írt!

Talán manapság már nem okoz olyan nagy meglepetést, ha egy-egy ismert színész írásra adja a fejét - legutóbb Cara Delevingne jelentette be, hogy YA regényt ír.

Nem sokkal előtte derült ki az is, hogy Chad Michael Murray, akit a legtöbben valószínűleg a Tuti Gimiből vagy a Los Angeles-i tündérmeséből ismernek, szintén könyvet ír, Heather Graham bestseller szerzővel. Csakhogy ő nem YA-t, hanem egy romantikus thrillert írt. 

A BookConon is ott jártak, ahol már együtt pózoltak a könyv borítójával, Heather Graham pedig csak áradozni tudott arról, mennyire kedves, és nem csak vele, hanem az olvasókkal is.



A fülszöveg egyébként:

Egy fiatal amerikai veterán katona, River Roulet próbál megszabadulni a múltja borzalmaitól. A háborút már maga mögött hagyta, de az emlékektől nem tud szabadulni. Kétségbeesetten próbálja elterelni a figyelmét a képektől, amik minden nap gyötrik, így végül úgy dönt, maga mögött hagyja az általa ismert életet és abba az országba repül, amit még mindig is meg akart látogatni: Brazíliába. 
Rio de Janeiro pont olyan, amilyennek remélte. A karnevál előhangjaként a város tele van zenével, energiával és élettel. Néhány barát segítségével úgy tűnik, River végre új életet kezdhet.
Aztán találkozik az elbűvölő Natallal, a szenvedélyes újságíróval, aki a Rio nagy részét uraló maffiózóval él. 
Ahogy a románcuk szárba szökken, együtt elszöknek, csakhogy foglyul ejti őket a drogbáró, Tio Amato. Amikor River arra kényszerül, hogy megölje a maffia egy emberét, a hajsza még halálosabbá válik. Már nem csak a hatalmas és szadista drogfőnök üldözi őket, hanem a brazil kormány is.
Elszökhet-e a két szerelmes és felszabadulhat-e River a véres emlékek terhe alól?

1 megjegyzés:

  1. Tök jó :) Kár, hogy témájában meg fülszöveg alapján nem annyira érdekel :D De hátha ír majd egy másodikat is ;)

    VálaszTörlés