Breaking News

Új szereplőket castingolnak - jön a fiatal Dumbledore és Grindelwald és megint a Roxfort?

A Pottermore oldalon tegnap bejelentették, hogy nyílt castingot tartanak néhány szerepre a Legendás állatok és megfigyelésük második filmjéhez!

Ez már önmagában is elindíthatná a spekulációkat annak megfelelően, hogy milyen típusú karaktereket keresnek, ám itt ennél tovább mentek: azt is elárulták, pontosan mely szereplők megformálására keresnek színészeket, és itt jön az izgalmas rész.



Ugyanis a főszereplők fiatal énjeit keresik, ráadásul... Tessék kapaszkodni, újabb fiatal Dumbledore-t és Grindelwaldot kapunk, így már a sokadik színészt láthatjuk a szerepekben. (A magam részéről kicsit sajnálom a dolgot, mert bennem eléggé megmaradt a régi filmek fiatal Dumbledore és Grindelwald képe, nyilván azért is, mert Jamie Campbell Bower számomra ismerős máshonnan is, és azóta a fiatal Dumbledore-t alakító színész is karriert futott be a Reign-nel.)

És hogy pontosan kiket keresnek?

Nos, 13 és 16 közötti színészeket keresnek Leta Lestrange, Göthe Salmander és egy új karakter, Sebastian megformálására. Ez azt sejteti, hogy újabb utazást tehetünk a Roxfortba, csak kicsit korábbra, mint azt megszokhattuk, hiszen az már az első részből kiderült, hogy Leta és Göthe iskolás korukban voltak barátok. Hogy ki Sebastian, az egyelőre rejtély, de kiindulva az eddigi találkozásaimból Sebastian nevű karakterekkel és abból, hogy hol áll a jelenben Leta és Göthe kapcsolata, nem is beszélve a Lestrange családról... nos, nem sok jóra számítok. Meglátjuk. 

Illetve keresnek 16 és 18 év közötti színészeket a fiatal Dumbledore és Grindelwald eljátszására. Ráadásul nem semmi csapat tagjai lesznek így, hiszen a filmben a páros felnőtt megfelelőit Johnny Depp és Jude Law alakítják.

A casting tényleg teljesen nyílt, nem elvárás korábbi tapasztalat sem, és a feltörekvő magyar színészeknek jó hír lehet, hogy EU-s állampolgárok is indulhatnak a versenyben. (Figyelembe véve, hogy Grindelwald nem brit, tulajdonképpen még nem is rosszak az esélyek, ha valaki jól tud angolul és ügyes.)

Nincsenek megjegyzések