Breaking News

Itt A Fennmaradottak Krónikái spin-off sorozatának első borítója és fülszövege

Korábban már írtam róla, hogy Mary E. Pearson szuper hírt jelentett be: spin-off sorozatot kap A Fennmaradottak Krónikái! (Aki esetleg ez alapján nem tudja, ez az a sorozat, ami Az árulás csókjával kezdődik.)

Ám most már ennél többet tudunk, ugyanis megérkezett a duológia első részének hivatalos fülszövege és a borítója is!A borító egészen más stílusban készült, mint az előző sorozat designjai, ugyanis azon mindig egy lány alakját láthattuk, ezzel szemben ez minimalista lett - megjegyzem, ez mostanában nagy divat. És bár a borító szép, bevallom, kissé meglepett az a döntés, hogy ennyire eltérnek az eredeti koncepciótól, mind motívumokban, mind topigráfiában, így ugyanis kevéssé találni borító alapján bármilyen kapcsolatot a trilógia és a spin-off duológia között. 

A fülszöveget utólagos engedelmetekkel nem fordítom, mert még nem értem a trilógia végére, és félek az esetleges spoilerektől. De angolul tudóknak azért bemásolom:

Dance of Thieves by Mary E. Pearson is a new novel in the New York Times-bestselling Remnant Chronicles universe, in which a reformed thief and the young leader of an outlaw dynasty lock wits in a battle that may cost them their lives—and their hearts.
When the patriarch of the Ballenger empire dies, his son, Jase, becomes its new leader. Even nearby kingdoms bow to the strength of this outlaw family who have always governed by their own rules. However, a new era looms on the horizon, set in motion by a young queen, which makes her the target of the dynasty’s resentment and anger.
At the same time, Kazi, a legendary former street thief, is sent by the queen to investigate transgressions against the new settlements. When Kazi arrives in the forbidding land of the Ballengers, she learns that there is more to Jase than she thought. As unexpected events spiral out of their control, bringing them intimately together, they continue to play a cat and mouse game of false moves and motives in order to fulfill their own secret missions.

A könyv jövő augusztus 7-én kerül az amerikai polcokra. 

Nincsenek megjegyzések