Breaking News

Kylie Scott: Deep - Tónus {Értékelés + Nyereményjáték]

Kylie Scott: Deep - Tónus

A blogturnéról




A végéhez ért Kylie Scott Stage Dive sorozata! Ezúttal Ben talál párra, és keveredik fergetegesen szexi kalandokba.

Ismerd meg velünk a regényt, és ne feledd, a nyereményjátékunk során három példányt kisorsolunk a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában.

Kapcsolódó bejegyzések:


Eredeti cím: Deep
Kiadó: Könyvmolyképző
Oldalszám: 344
Fordító: Császár László
ISBN: 9789634571025
Sorozat: Stage Dive 4.
Kezelhető-e standalone-ként? Igen
Nézőpont: E/1
Függővég: nincs
Bechdel-teszt: átment
Moly link
Goodreads link (4,09)
Megrendelési link
Ennek az egyéjszakás kalandnak nem így kellett volna végződnie…

Pozitív. Két kicsi vonal a terhességi teszten azt jelenti, hogy Lizzy Rollins teljesen
mindennapi élete mindörökre megváltozik. És mindez egyetlen hatalmas hiba miatt, amit Las Vegasban követett el a Stage Dive lehengerlően szexis basszgitárosával, Ben Nicholsonnal. Kit érdekel, ha Ben volt az első férfi, aki miatt Lizzy úgy érezte, nem tud ellenállni a vágyainak? Sajnos azonban a lány azzal is tisztában van, hogy teljesen mindegy, ő mire vágyik, Ben egy kellemes szórakozásnál semmi többet nem akar.
Ben tisztában van vele, hogy számára Lizzy érinthetetlen. Tökéletesen és végletesen. Mivel a legjobb barátja feleségének a húga, teljesen mindegy, mennyire izzik kettejük között a levegő, teljesen mindegy, mennyire kedves és vonzó Lizzy, okosabb, ha távol tartja magát tőle. Azonban egy pillanatnyi megingás a Bűn Városában, és Ben kénytelen megtanulni, hogy ami Vegasban történik, nem biztos, hogy Vegasban is marad. Ő és Lizzy most már a lehető legmélyebb módon kötődik egymáshoz… de kialakulhat ebből valódi szerelmi kapcsolat?

„Csodálatos, hogy Kylie Scott úgy teremt gyöngéd és őszinte légkört, hogy közben megőrzi a rá oly jellemző játékosságot.” – PUBLISHER’S WEEKLY

Az első mondat:


"Pozitív."

Véleményem


Kylie Scott Stage Dive sorozatát nagyon szeretem, rögtön az első kötet felütése szuper volt, és reméltem, hogy minden részben tudunk annyi újat kapni, hogy kitartson a szeretet. Összességében sikerült is, de nm fogok hazudni, szerintem a négy kötet közül az utolsó a leggyengébb. 

Valószínűleg ennek az egyik oka a két főszereplő személye. Lizzy-t bizonyos szempontból nagyon megkedveltem, az első jelenetét a sorozatban soha nem fogom elfelejteni, de valahogy az is maradt a legütősebb. Tudok én azonosulni az olyan pasira vágyakozó lánnyal, akire nem kellene vágynia, de ezzel együtt valahogy ebből a körből nem sikerült kitörnie. Megmaradt az egyik szereplő húgának, nem igazán éreztem benne azt az erőt, amit a többiekben. De igazából ezzel még ellettem volna. 

Viszont ott volt nekünk a másik főszereplő, Ben. Az összes Stage Dive tag közül talán ő volt az, aki a leginkább háttérbe szorult. Mert hát David a menő, Mal a vicces, Jimmy a problémás rosszfiú. Mellettük pedig ott van Ben. Akiről az első három rész alapján viszonylag nehéz valami fontos dolgot elmondani, ami persze skatulya lenne, ezzel együtt ezek a skatulyák segítenek abban, hogy megszeressük a szereplőket és hosszú távon is mély nyomot hagyjanak bennünk. Ben viszont nem hagyott, vagyis amennyit mégis, az nem túl szimpatikus - emlékezzünk csak vissza az első részre, és Ben és Evelyn összeszólalkozására! 



Szóval nem mondhatnám, hogy úgy ugrottam bele ebbe a könyvbe, hogy úristen, de vártam. Míg anno Mal és Jimmy történetére már nagyon kíváncsi voltam, mire eljutottunk odáig, Bennél valahogy ez elmaradt. Pedig nem lehet mondani, hogy nem készítette elő az írónő a negyedik részt, hiszen Lizzy és Ben kapcsolatának villanásait már elkaphattuk az előző részben. 

Ahogy már több Stage Dive résznél, itt is rögtön belecsapunk a lecsóba, ahogy az már az első mondatból is látszik. Túl vagyunk a kapcsolat kezdetein, a flörtökön és az első éjszakán is, ami nem sikerült a legjobban. De ha ez önmagában nem lett volna elég, az a bizonyos éjszaka nyomot is hagyott egy gyerek formájában. Kifejezetten érdekes volt látni, hogy erre hogyan reagálnak az egyes szereplők, mennyire anyáskodnak. Ezt mindig is szerettem a Stage Dive-ban - az összetartó bandát, és ahogy haladt előre a sztori, ez csak egyre jobb lett, hiszen egyre jobban megismertük a szereplőket és a köztük lévő kapcsolatot, ráadásul a csapat mindig tovább nőtt a barátnőkkel is. 

De azért jó látni azt is, hogy bár mindig gondoskodnak egymásról a tagok, azért ez nem jelenti azt, hogy nem lehetnek problémáik. Nem is kicsik. A bandák dinamikájában mindig fontos kérdés, hogy vajon meddig maradhat együtt a csapat, és egyáltalán hogy működhet egy ennyire szoros csapatsport hosszú távon.

Na de visszatérve a fő vonalra. Lizzy és Ben kapcsolatával inkább csak úgy elvoltam, nem sodort úgy magával, mint az elsők. Ezért főleg Bent hibáztatom, rengeteg baromságot csinált, sokszor éreztem azt, hogy jól megcsapkodnám bizonyos dolgokért és mondatokért. És talán pont ez gyengítette kicsit Lizzy karakterét is, mert túl sokat tűr. 

Összességében nem mondom, hogy rossz volt ez a rész, mert az túlzás lenne. Viszont az előző kötetek elég magasra tették a lécet, és azt szerintem Benéknek nem igazán sikerült megugrania. Ettől függetlenül persze kötelező a sorozat rajongóinak, mégis csak egy sorozat lezárás, visszatér minden szereplő, lezárul egy korszak... 

AJÁNLOM


Olvass bele a képre kattintva!


https://konyvmolykepzo.hu/reszlet/7728_deep-20171030_102436.pdf?ap_id=Deszy



Nyereményjáték


A Stage Dive sorozat sokunk számára okozott önfeledt, vidám pillanatokat, éppen ezért a mostani játékunk a lehető legegyszerűbb lesz: írjátok meg, hogyan képzeltétek el a Deep főhősét, Bent!

Ez nagyon egyszerű lesz: a modell/színész képének az URL címét a Rafflecopter dobozba.

A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.


a Rafflecopter giveaway


A turné menetrendje


11.02. - Sorok között
11.03. - Angelika blogja
11.05. - CBooks
11.07. - Insane Life
11.09. - Betonka szerint a világ
11.11. - Dreamworld
11.13. - Kristina blogja
11.15. - MFKata gondolatai
11.17. - Deszy könyvajánlója

Nincsenek megjegyzések