Breaking News

Már megvan, ki alakítja Foltot a Csitt, csitt filmben + részlet a forgatókönyvből

Pontosan egy hónappal ezelőtt megírtam, hogy újra feltámadtak a Csitt, csitt film esélyei, és igen, végre-végre érkezhet az adaptáció ebből az angyalos sztoriból is!

És most úgy tűnik, a projekt még előrébb jár, mint gondoltuk.




Becca Fitzpatrick írónő ma közzétett egy Instagram bejegyzést, és mind a fotó, mind a mellé írt szöveg megérdemli a figyelmet.

A fotó egy részlet a Csitt, csitt forgatókönyvéből! Az írónő kommentje a forgatókönyv elképesztően jól sikerült, ami egyelőre kecsegtetően hangzik - bár nyilván az is igaz, hogy ő azért kicsit elfogult a kérdésben. De az látszik a korábbi tapasztalatokból, hogy odafigyel arra, hogy jó film készüljön a Csitt, csitt-ből, szóval szerintem ezt tekintsük jó jelnek.

A komment másik fele viszont az igazán érdekes, ugyanis azt írja, hogy "alig várja, hogy bemutathassa a szereplőgárdát", majd egy sor emojival érzékelteti, mennyire tökéletes a színész, aki Foltot alakítja majd.

Azaz tessék kapaszkodni: nagy eséllyel már a szereplőgárda egésze vagy legalábbis jó része megvan, ami viszont biztos: van már Foltunk!!!

És ha Becca alig várja, hogy bejelentse, akkor talán már nem is kell olyan sokat várni, hogy mi is megismerjük.



Nincsenek megjegyzések