Breaking News

Befutott az első plakát és az első teljes előzetes A Nap is csillag filmhez!

Korábban már többször írtam nektek róla, hogy a Minden, minden írónőjének másik könyvéből, A Nap is csillagból is film készül - az újabb adaptáció felkerült az idén várható YA adaptációkat összegyűjtő listámra is. Az előzetest kivárni nem győző rajongóknak pedig összeszedtem 12 fotót, ami a film forgatásán készült.

A könyvet az Alloy Entertainment, az MGM és a Warner Bros. közösen adaptálja, ugyanazok a stúdiók, akik Yoon első könyvéből, a Minden, mindenből is filmet készítettek.

A két főszerepben Yara Shahidit és Charles Meltont láthatjuk majd.

Tegnap már beharangoztam, hogy mára várható a teljes előzetes, és egy új plakáttal együtt valóban meg is érkezett.

Íme:A szerző előző, Minden, minden című könyvéről írt értékelésemet itt olvashatjátok, ebben a bejegyzésben pedig a kedvenc idézeteimet gyűjtöttem ki a könyvből.


Fülszöveg:

Natasha: ​Olyan lány vagyok, aki a tudományban és a tényekben hisz. Nem a sorsban. Nem a végzetben. Vagy olyan álmokban, amelyek sohasem válnak valóra. Határozottan nem az a fajta lány vagyok, aki New York egyik utcájának emberáradatában találkozik egy aranyos fiúval, és beleszeret. Különösen nem akkor, amikor csak tizenkét óra választja el attól, hogy a családját kitoloncolják Jamaicába. Szerelembe esni nem az én sztorim. 
Daniel: Én vagyok a jó fiú, a jó tanuló, aki annak él, hogy megfeleljen a szülei óriási elvárásainak. Nem a költő. Sem az álmodozó. De amikor meglátom azt a lányt, mindenről megfeledkezem. Van valami Natashában, amitől kénytelen vagyok azt hinni, valami rendkívülit tartogat… mindkettőnk számára. 
Az Univerzum: Életünk minden pillanata e felé az egyetlen perc felé vezetett. Milliónyi jövő áll előttünk? Melyik válik valóra?
Nicola Yoon a New York Times bestsellerírónője, a Minden, minden szerzője. Jamaicában és Brooklynban nőtt fel, és jelenleg Los Angelesben él a családjával. Reménytelenül romantikus alkat, aki hisz abban, hogy egyetlen pillanat alatt beleszerethetünk valakibe, és ez a szerelem örökké tarthat.

Nincsenek megjegyzések