Breaking News

A Netflix készít adaptációt a Jók és Rosszak Iskolájából - már megvan a rendező is!

Nálunk a Twister gondozásában jelent meg a Jók és Rosszak Iskolája sorozat, és itthon is elég sikeresnek számított. 

Mint kiderült, a Netflix most filmet készít a könyvből!David Magee (Pi élete, Mary Poppins visszatér) és Laura Solon (Let It Snow) írják a forgatókönyvet a könyvből, és most már azt is tudjuk, ki lesz a rendező: Paul Feig (Női szervek, Koszorúslányok, Múlt karácsony, A kém). 

Az író bejelentése:

Ha esetleg valaki nem ismeri, a könyv fülszövege:

Sophie és Agatha jó barátnők; a következő tanévben felfedezik, hová kerül minden eltűnt gyerek: a Jók és Rosszak Iskolájába, ahol egyszerű fiúkból és lányokból tündérmesehősöket és gazembereket képeznek. Gavaldon legszebb lánya, Sophie egész eddigi életében titkon arról ábrándozott, hogy elrabolják, és elviszik egy elvarázsolt világba. Rózsaszín ruhákban, fess topánkákban jár. Rajong a jó cselekedetekért, ezért egészen biztos abban, hogy nagyon jó jegyeket kapna a Jók Tagozatán, és dicséretes mesekönyv-hercegnő bizonyítványa lehetne. Agatha viszont mindig formátlan, fekete hacukákban jár, gonosz macskája van, és szinte mindenkit utál, ezért természetesnek látszik, hogy ő a Rosszak Tagozatára kerül.

Amikor azonban a két lány a Végtelen Erdőbe kerül, azt tapasztalják, hogy sorsuk a remélttel éppen ellentétesen alakul, és hamar rájönnek, hogy egy tündérmeséből a leggyorsabb kivezető út az, ha… végigélik.

Nincsenek megjegyzések