Breaking News

Új showrunner dolgozik majd A Bridgerton család 3. és 4. évadán
A múlt héten nagyot robbant a Bridgerton háza táján a hír, hogy Charlotte királyné életéről külön spin-off sorozat készül.

A nagyobb hír kétségtelenül ez volt, viszont ezzel együtt egy másik hírt is kiadtak, amivel lényegesen kevesebben foglalkoztak, és ha meg is írták, inkább csak olyan mellékmondat volt a spin-off híre mellett. Talán nem is véletlen, hogy a készítők egyszerre adtak hírt erről a két dologról.

Kiderült ugyanis, hogy A Bridgerton család 3. és 4. évadát már egy új showrunner viszi majd, Chris Van Dusen helyett Jess Brownell

Jess BrownellA hír már csak azért is meglepő, mert Chris Van Dusen eddig úgy nyilatkozott, ha teheti, végigvisz nyolc évadot a Bridgertonból.

Jess Brownell egyébként nem új a szakmában, a Shondaland sorozatait tekintve pedig kifejezetten régi motoros. Dolgozott a Doktor Addisonon, A Grace klinikán és Scandalon is, A Bridgerton család első évadában pedig executive story editor volt, tehát maga a széria nem lesz új neki.

Persze könnyen lehet, hogy a váltás hátterében pusztán annyi van, hogy szeretnék felpörgetni az eseményeket, így amíg Chris Van Dusen a második évad forgatásán dolgozik, Jess Brownell már elkezdheti előkészíteni a következő két évadot.


Bejegyzésajánló

Nincsenek megjegyzések