Breaking News

Új showrunner dolgozik majd A Bridgerton család 3. és 4. évadán




A múlt héten nagyot robbant a Bridgerton háza táján a hír, hogy Charlotte királyné életéről külön spin-off sorozat készül.

A nagyobb hír kétségtelenül ez volt, viszont ezzel együtt egy másik hírt is kiadtak, amivel lényegesen kevesebben foglalkoztak, és ha meg is írták, inkább csak olyan mellékmondat volt a spin-off híre mellett. Talán nem is véletlen, hogy a készítők egyszerre adtak hírt erről a két dologról.

Kiderült ugyanis, hogy A Bridgerton család 3. és 4. évadát már egy új showrunner viszi majd, Chris Van Dusen helyett Jess Brownell

Jess Brownell



A hír már csak azért is meglepő, mert Chris Van Dusen eddig úgy nyilatkozott, ha teheti, végigvisz nyolc évadot a Bridgertonból.

Jess Brownell egyébként nem új a szakmában, a Shondaland sorozatait tekintve pedig kifejezetten régi motoros. Dolgozott a Doktor Addisonon, A Grace klinikán és Scandalon is, A Bridgerton család első évadában pedig executive story editor volt, tehát maga a széria nem lesz új neki.

Persze könnyen lehet, hogy a váltás hátterében pusztán annyi van, hogy szeretnék felpörgetni az eseményeket, így amíg Chris Van Dusen a második évad forgatásán dolgozik, Jess Brownell már elkezdheti előkészíteni a következő két évadot.


Bejegyzésajánló

Nincsenek megjegyzések