Breaking News

Újabb Whitney G regénnyel jelentkezik a Könyvmolyképző

Whitney G-től első körben angolul olvastam, először az Alapos kételyt, utána pedig a Barátod, Cartert - mindkettőt nagyon szerettem, mindkettőről írtam értékelést is:



Most végre újabb regény érkezik magyarul az írónőtől, a Felmondólevél, aminek az ötlete megint igencsak jól sikerült, alig várom, hogy olvashassam.

A fülszöveg tervezete már olvasható magyarul, borítónk egyelőre nincs, de mivel az eddigi kettőnél is maradt az eredeti, talán itt is erre számíthatunk.




Fülszöveg:

*

Tisztelt Címzett!

Jelen levelemben hivatalosan is bejelentem a távozásomat a Parker Internationaltől (és az arrogáns, lekezelő vezérigazgatótól), kéthetes felmondási idővel.

Döntésem meghozatala NAGYON KÖNNYŰNEK bizonyult, hiszen az elmúlt két év kifejezetten pocsék volt. A világ legnagyobb szerencséjét kívánom a következő menedzserasszisztensnek (szüksége lesz rá), s ha a főnököm bármit kérne tőlem a következő két hétben, legyen szíves a tudtára adni, hogy rohadtul csinálja meg egyedül…

Tisztelettel (igazából nem is)

Tara Lauren

Ilyen felmondólevelet kellett volna küldenem a főnökömnek, mert hivatalosabb változatot, amelyikben „hálás vagyok minden lehetőségért”, és „megtiszteltetés számomra az összes gyümölcsöző tapasztalat” az évek során… Nos, azt visszadobta a szexi, önelégült félmosollyal, ami a védjegye. És hozzátette, hogy „határozottan javaslom, olvassa el az apróbetűs részt a szerződésében”.

Tehát úgy is tettem.

És most rájöttem, hacsak nem adom elő, hogy meghaltam, nem mérgezem meg, vagy nem találok módot a lehetetlen szerződésem újratárgyalására, akkor kénytelen leszek New York egyik legpimaszabb és legkönyörtelenebb vezérigazgatója keze alatt dolgozni.

De aztán késő este felhívott egy sürgős ajánlattal…

Elképesztően szexi és pimasz, feszültséggel teli könyv, amiben a forró jelenetek mögött mély lélektani összefüggések bontakoznak ki a drámák felszínre kerülésével.

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)

Nincsenek megjegyzések