Breaking News

Moly pipáló - 2022. augusztus

Régen rendszeresen hoztam nektek a Moly pipáló nevet kapott rovatot, azaz eleinte minden héten, majd a Moly statisztika változása miatt minden hónapban hoztam a rovatot - de ez a dolog útközben meghalt valahol.

Most megpróbálom újra feléleszteni. De ha esetleg valaki anno nem ismerte, gyorsan összefoglalom, miről van szó. Rendszeres időközönként - most ez azt jelenti, hogy havonta - megnézem, mik voltak az elmúlt időszak legolvasottabb könyvei Molyon. Sorra veszem a könyveket, és aszerint pipálgatom, olvastam-e őket vagy nem - és ha értékelésem is van róla, linkelem is! 

Nézzük is a listát, az elmúlt 30 nap legnépszerűbb könyveivel:





Ahol a folyami rákok énekelnek
Hate Notes – Adok-kapok ✔
Irha és bőr 
Spanyol szerelmi átverés 
Mr. Téves Szám
It Ends with Us – Velünk véget ér
Másodvirágzás
Nem mézes hetek
Harry Potter és a bölcsek köve  
A füredi gyermek 


6/10

A lista ezúttal igencsak vegyes: szép számmal képviseltetik magukat a a romantikus könyvek, de azért akad itt más is. 

Ahogy látjátok, ezúttal hat olyan van közöttük, amit olvastam - igaz, értékelést nem mindegyikről írtam.

Ha kedvencet kell választanom a listáról, akkor az egyértelműen a Harry Potter, de valójában ez így igazságtalan verseny lenne, és elmondhatom, mindegyik pipált könyvet nagyon szerettem, és ajánlom.

A listán szereplő könyvek jelentős része friss megjelenés, az Ahol a folyami rákok pedig most kapott adaptációt. A Harry Potter időről időre újra felbukkan a listán, de ennek is van most apropója: szeptember 1-jén kezdődik a roxforti tanév és beköszönt az ősz is, ilyenkor sokan emelik le egy kis újraolvasásra a HP könyveket. Viszont kiemelném a listáról a Velünk véget ér könyvet, ami nem is friss megjelenés, nincs is különösebb apropója - hacsak az nem, hogy egészen döbbenetes, hogyan éli második fénykorát Colleen Hoover könyve, köszönhetően a TikToknak. 

Nincsenek megjegyzések