Breaking News

Újabb Colleen Hoover könyvből készül adaptáció!
Épp a minap osztottam meg én is az első jelenetfotókat a nyáron debütáló Velünk véget ér filmből, most pedig újabb remek hírek érkeztek Colleen Hoover háza tájáról!

Készül ugyanis egy újabb adaptáció, méghozzá a Verityből!

A jogokra az Amazon MGM Studios csapott le, a producerek Nick Antosca (Hannibal) és Alex Hedlund (Chucky, Candy) lesznek. 

A forgatókönyvön már dolgozik Hillary Seitz (Megbocsáthatatlan, Sasszem, Álmatlanság).
A könyv fülszövege:

„A szavaknak egyenesen a zsigerekből, húson és csontokon át kell kiszakadnia.”

A küszködő, anyagi csőd szélén álló író, Lowen Ashleigh megkapja élete állásajánlatát. A bestsellerszerző Verity Crawford férje felkéri, hogy a balesetben megsérült író helyett megírja sikersorozatának befejező részeit. Lowen megérkezik a Crawford-házba, hogy átnézze Verity többévnyi jegyzeteit és vázlatait, remélve, hogy elegendő anyagot talál a munka elkezdéséhez. Ám az irodában nemcsak kaotikus állapotok fogadják, hanem egy önéletrajz is, amit az asszony a legnagyobb titokban írt. A kézirat minden oldala vérfagyasztó vallomást rejt, köztük annak az éjszakának a történetét is, mely örökre megváltoztatta a család életét. Lowen először úgy dönt, nem mutatja meg a kéziratot, mert annak tartalma még több fájdalmat okozna a gyászoló apának. De ahogy a férfi iránti érzelmei egyre erősebbé válnak, rájön, hogy talán mégis fel kéne fedni Verity mocskos titkait.

Egyedülálló romantikus thriller a New York Times bestsellerszerző, Colleen Hoover tollából.

Neked való, ha nem félsz rettegni.
Ismerd meg egy beteg lélek legsötétebb bugyrait! 

Forrás

Nincsenek megjegyzések