Breaking News

Moly pipáló - máj. 4-10.


Sziasztok!

Elég rég volt már, de ezen a héten megint megérkezett a Moly pipáló rovat! A Moly legolvasottabb könyveit vesszük számba, és amennyiben olvastam a könyvet, pipálok, ha értékeltem is, linkelek.

Május 4-e és 10-e között a legolvasottabb könyvek:



James Dashner: Halálkúra
Jamie McGuire: Gyönyörű tévedés
Jessica Sorensen: Callie, Kayden és a megváltás
Kody Keplinger: The DUFF - A pótkerék 
J. L. Armentrout: Origin
Kiera Cass: Az Igazi
James Dashner: Az útvesztő
J. L. Armentrout: Obszidián
Leiner Laura: Hullócsillag
Kiera Cass: Az elit


8/10 - Megint annyi, mint a múlt héten, gyúrnom kell, hiába. 

Amióta utoljára pipáltam, elég sokat változott a lista. Egyrészt felkerült néhány új megjelenés: a Gyönyörű tévedés és a Callie, Kayden és a megváltás, mindkettővel turnéztam is, megtaláljátok az értékelésemet is. 

Még mindig a listán van James Dashner disztópiája, legalábbis két része: Az útvesztő, és a legutóbbi kötet, a Halálkúra. Visszatérő a The Duff is, illetve lassan a Luxen sorozat egy kötete is állandó elem lesz: ezúttal az Obszidián és az Origin volt a szerencsés - az első és az eddig utolsó magyarul megjelent kötet. (Valószínűleg még maradnak is a listán, hiszen közeledik a következő rész, már csak néhány hét a megjelenése.) 
 
Ugyanígy állandósulni látszik Kiera Cass jelenléte,  ezúttal ő is két kötettel: Az elittel és Az Igazival.

Utolsó előttiként pedig még a TOP10-be került az elmaradhatatlan Leiner Laura kötet is, ami ezúttal szinten a legfrissebb megjelenés, a Hullócsillag. (Amiről hamarosan remélhetőleg írok értékelést én is.)

Nincsenek megjegyzések