Breaking News

Trump tiltotta Stephen Kinget, Rowling segít a bajban

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én mostanság kifejezetten élvezem, amit néhány szerző a közéleti ügyekkel kapcsolatban Twitteren művel. 

Stephen Kinget nem követem aktívan, de már jó párszor derültem jókat az állapotfrissítésein, Rowlingot viszont követem, és azt kell mondanom, le a kalappal. Meglehetősen szabadszájú, kevés szerző engedhetné ezt meg magának, de Rowling kétségtelenül ilyen. Kíméletlenül, intelligensen és hihetetlen humorral tesz helyre mindenkit, és áll ki olyan dolgok mellett, amikért szerinte érdemes harcolni.Mindketten többször felszólaltak már Trump dolgai ellen - például a beiktatásánál és a Muslim ban botrány idején.

És úgy tűnik, a Twitteren nagyon aktív Trump is észrevette ezt. Rowling messze van, de Stephen King amerikai, és a véleményével rengeteg ember nézeteit befolyásolhatja. King friss tweetjéből pedig kiderül: az amerikai elnök letiltotta őt a közösségi oldalon. 

Ami viszont már a mulatságos része az esetnek: Rowling a segítségére sietett, és megígérte, hogy átküldi neki őket privát üzenetben.
Nincsenek megjegyzések