Breaking News

BRÉKING! - A Bridgerton család 2. évadában feltűnik a fiatal Edmund Bridgerton is - már meg is van, ki alakíthatja!
Aki olvasta Julia Quinn Bridgerton regényeit, tudhatja, hogy a második könyvben, Anthony történetében különösen nagy szerep jut Edmund Bridgertonnak, vagyis a Bridgerton gyerekek édesapjának - és annak korai és tragikus halálának. Legidősebb gyermek lévén Anthony volt az, aki a legtöbb időt tölthette az édesapjukkal, és ő örökölte a címet és annak minden terhét is, amivel a sorozat első évadában igencsak meggyűlik a baja. 

Edmund Bridgertont minden gyermeke imádta, és boldog házasságban éltek Violettel. Kettejük történetét nagyon szépen mesélte el az írónő egy külön novellában, amit az És boldogan éltek... kötetben olvashattok.

Ma kiderült: a fiatal Edmund bizony feltűnik A Bridgerton család második évadában, és ma be is jelentették, ki alakítja majd!

A színész pedig ismerős lesz a kosztümös filmek szerelmeseinek, ugyanis a jóképű Rupert Evans lesz a Bridgerton apuka - őt korábban többek között a Romola Garai főszereplésével készült Emma minisorozatban láthattuk, illetve az Észak és Dél adaptációjában is feltűnt. (Az Emma adaptációkról itt, az Észak és Dél-ről pedig itt írtam ajánlót.)Edmund feltűnése természetesen felveti a kérdést: látjuk-e majd vajon a fiatal Violetet is?
A Bridgerton család második évadának forgatása gőzerővel zajlik, egy sor forgatási fotót kaptunk már.


A forgatási fotós bejegyzések


Nincsenek megjegyzések