Breaking News

Cover Reveal - Samantha Young: Stars Over Castle Hill

Én magam is nagyon szeretem a Dublin Street sorozatot, aminek egyelőre az első két része jelent meg magyarul.

Samantha Young, a könyvek szerzője most egy egészen érdekes ötlettel állt elő. Joss, a főszereplőnk író, és a későbbi könyvekből tudjuk azt is, hogy sikeresen alakul az élete. Felkérik egy érdekes sztori megírására.

De mi történt volna, ha azon a bizonyos napon (amiről a Dublin Streetben olvashattunk) nem találkozik össze Ellie-vel és Bradennel? Hogyan alakult volna az élete?

Ezt az alternatív történetet álmodta meg Joss nevében a sorozat írónője, én pedig részt vehetek a fülszöveg és a borító leleplezésében!


Eddigi értékeléseim a sorozat részeiről:


Fülszöveg:


Joss és Braden Carmichial boldog házasokként élnek Dublin Street-i otthonukban két gyönyörű gyermekükkel. Olyan életük van, amilyenre Joss sohasem számított, és hálás minden egyes napjáért.

De... mi van, ha lett volna, ha nem találkozik Bradennel és Ellie Carmichaellel azon a sorsszerű napon huszonkét éves korában?

Amikor Josst felkérik, írjon egy történetet arról, hogyan alakult volna az élete, ha a fontos pillanat soha nem történt volna meg, visszagondol arra a napra, amikor találkozott mindkettőjükkel. Ha akkor nem találkozik velük, hol járna most? Joss hisz benne, hogy bárhogy alakult volna az élete, elkerülhetetlenül Bradenhez vezetett volna. De mi van, ha harminc éves korában történt volna meg a nagy találkozás huszonkettő helyett? Hogy érzett volna a szíve kockáztatásával kapcsolatban akkor?

És mi van, ha ő már idősebb és bölcsebb, készen áll az őrült szerelemre, de Bradennel már túl sok olyasmi történt, hogy ő már nem hajlandó feláldozni a szívét, hogy a lányét megmentse?


Az idő az ellenségük... vagy létezhet, hogy két lélek egymásnak teremtetett, minden egyes valóságban?

A Stars Over Castle Hill egy alternatív valóság novella arról a románcról, ami rengeteg olvasó szívét rabul ejtette szerte a világon. Joss és Braden visszatérnek egy legalább olyan érzelmes, szenvedélyes és szexi történettel, mint amilyen az első volt!



Megrendelési linkek




Cover Design: Samantha Young
Stock photos provided by Deposit Photos: © Konradbak & © StockCube

Release Date: March 30th 2017 in ebook on most e-retailer platforms (incl. Amazon, iBooks, Kobo, BN and Google Play)

Nincsenek megjegyzések