Breaking News

Moly pipáló - jan. 26-febr. 1.


Sziasztok!

Ezen a héten is megérkezett a Moly pipáló rovat! A Moly legolvasottabb könyveit vesszük számba, és mennyiben olvastam a könyvet, pipálok, ha értékeltem is, linkelek.

Január 26-a és február 1-je között a legolvasottabb könyvek:




E.L. James: A sötét ötven árnyalata
Jennifer L. Armentrout: Origin
C. J. Roberts: Captive in the Dark - Fogoly a sötétben
Leiner Laura: Késtél
Tavi Kata: Ballépések



10/10
100%-os voltam most, a múlt hét legolvasottabb könyvei közül mindet olvastam - igaz, véleményt nem írtam mindről. 

Közeledik A szürke ötven árnyalata film premierje, így nem meglepő, hogy múlt héten tarolt - az első és második része is felfért a listára.

Szintén a múlt hét nagy könyves eseményei közé tartozott, hogy kiderül a Késtél folytatásának címe és megmutatták a borítót, így nem meglepő módon az aktuális Leiner Laura ez lett a listán. 

Disztópiák szempontjából meglepő hetet zártunk - hiába jönnek ki sorban az Insurgenthez filmes jelenetfotók, plakátok, előzetesek, úgy tűnik, most ez sem volt elég, hogy felférjen valamelyik rész a legolvasottabb könyvek listájára. Hasonló módon nem volt hatása az Ötödik hullám első kulisszák mögötti videójának sem, és úgy tűnik, mostanra nagyjából lecsengett a legutóbbi Hunger Games film hulláma. 

Az sem kizárt, hogy a disztópiahiánynak a közelgő Valentin-napnak is van szerepe, és a hideg napoknak - sokan szomjaznak a vigasztaló romantikusokra. Itt van nekünk a Kivédhetetlen szerelem és a Ballépések a fiatalabbaknak és a Wait For You az egy fokkal idősebbeknek, és a romantikus YA fantasyk is felfértek: még mindig hódít A végzet ereklyéi és a Luxen sorozat, mindkettő a magyarul legutóbb megjelenő kötettel, ami az előbbi sorozatnál minden értelemben az utolsó, hiszen a zárókötetről van szó. 
A Captive in the Dark már húzósabb - ha valaki könnyed erotikus könyvre számít, akkor azt garantáltan meglepi. Emellett a könyv mellett a Szürke határozottan gyerekmóka. (És meg lehet, hogy még megírom róla valamikor a véleményem - fájni fog.)

Nincsenek megjegyzések