Breaking News

Lauren Graham írja Jennifer E. Smith YA regényének forgatókönyvét!

Jennifer E. Smith neve már nálunk sem ismeretlen, több regénye is megjelent a Maxim Kiadó gondozásában, ezekről - egy kivétellel - meg is írtam a véleményem korábban. (Milyen is a boldogság?, Létezik térkép a szerelemhez?, Milyen lesz a búcsú után?, Ilyen a boldogság)

Az írónő legújabb, Windfall című regénye nálunk még nem jelent meg, de minden bizonnyal igaz most is, hogy ami késik, nem múlik.



Már csak azért sem, mert nagyon úgy néz ki, érkezik belőle a film!

Ráadásul ez már nem csak kósza pletyka, ugyanis ma az is kiderült, ki írja a forgatókönyvet a regényből! És tessék kapaszkodni, a név ismerős lesz: Lauren Graham!

A Szívek szállodája sztárja már több könyvet is jegyez, így van tapasztalata a szavakkal. És a film producere is ő lesz. 

A történet két jó barátról szól, Alice-ről és Teddyről, akik váratlanul nyernek a lottón, amikor a lány által a szülinapjára ajándékozott szelvény számait kihúzzák. És ezzel az egész életük a feje tetejére áll.



Egyébként nem ez az első Jennifer E. Smith könyv, aminek az adaptációjára várhatunk. A Vajon létezik szerelem első látásra? film jelenleg "in development" állapotban van (vagyis fene se tudja, mi történik pontosan a háttérben), a főszereplők viszont kecsegtetőek: Hailee Steinfeld és Robert Sheehan!


Forrás

Nincsenek megjegyzések