Breaking News

Itt az Edward szemszöges Twilight regény, a Midnight Sun magyar címe és fülszövege!

Az internet tele volt vele, úgyhogy szerintem már senkinek sem újdonság: Stephenie Meyer idén végre, tizenkét év után kiadta a Midnight Sunt, a Twilight sorozat első kötetének Edward szemszögéből játszódó regényét.

A kötet angolul augusztusban jelent meg, és magyarul is idén várható.



És jelentem: ma felkerült a könyv magyar fülszövege a Könyvmolyképző webshopjába!

Jelen állás szerint a Midnight Sun magyar címe Éjféli nap, a fülszöveg pedig:

*
Különleges kiadás!

*****

Twilight forever!

Megérkezett! Stephenie Meyer diadalmasan visszatért a Twilight saga világába ezzel a várva várt kötettel. Íme Edward és Bella ikonikus szerelmi története a vámpír szemszögéből..

A feledhetetlen történet Edward élményein keresztül friss, de tagadhatatlanul sötét csavart kap. Találkozása a gyönyörű és rejtélyes Bellával hosszú vámpíréletének legmeglepőbb, ugyanakkor leggyötrőbb élménye is. Miközben megismerjük Edward múltjának magával ragadó részleteit és belső életének összetettségét, megértjük azt is, hogy miért ez a találkozás lett élete legmeghatározóbb küzdelme. Mégis, hogyan követhetné a szívét, ha ezzel veszélybe sodorja szerelme életét?

Az új kötet oldalain Stephenie Meyer visszarepít bennünket abba a világba, ami világszerte olvasók millióit ejtette rabul. Hádész és Perszephoné mítoszából merítve pedig egy epikus regényt tár az olvasók elé a halhatatlan szerelem mély örömeiről és letaglózó következményeiről.

Teljes az élmény!

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)


Ez alapján különleges kiadásban is érkezik az Éjféli nap, arról viszont egyelőre nem szól a fáma, vajon mitől lesz különleges a kiadás.


További olvasnivalók a témában:



Hivatalosan megosztott részletek a regényből:

Nincsenek megjegyzések