Breaking News

Moly pipáló - jan. 11-17.

Sziasztok!

Ezen a héten sem maradhat el a Moly legolvasottabb könyveinek áttekintése, úgyhogy megint Moly pipálunk!

Január11-e és 17-e között a legolvasottabb könyvek:






9/10

Pipálás szempontjából szép hetet zártam, de igazából nem ennek, hanem annak örülök, hogy számomra kedves könyv került a TOP10-be.

Bevallom, kicsit meglepett, hogy az előző lista két HP kötete helyett most csak egy van, főleg Alan Rickman szomorú halála után, ami sokak kedvét meghozta az újraolvasásra. Mindenesetre ettől független szép teljesítmény, hogy még mindig itt tud lenni a listán egy ilyen régen a piacon lévő könyv.

Szintén nagyon örültem a Leányrablás Budapestennek, bár kissé meglepett, hogy ezúttal nem A Rudnay-gyilkosság került fel ide. Valószínűleg sokan kedvet kaptak az olvasásához a jó értékelések láttán, és minden bizonnyal olyanok is akadtak szép számmal, akik a második rész előtt újraolvassák az elsőt. Egyébként jó döntés! ;)

Az ötödik hullám a múlt héten került a mozikba, ráadásul a könyv blogturnéja is fut, úgyhogy ez a hír sem lepett meg különösebben. Én magam is erősítettem a helyezését, hiszen mindenképp olvasni akartam még a mozi előtt.

Jamie McGuire is visszatért a listára, ő hol van, hol nincs, pedig különösebben nem nagy meglepetés, a Maddox fiúk senkit nem hagynak hidegen. 

Vannak persze nagy visszatérők is: A marsi még mindig a listán, megint itt a Cinder és Ella is, Jennifer Armentrout pedig rögtön duplázott, mindkét friss megjelenése a legolvasottabb könyvek közé került, és úgy tűnik, nem számít, YA vagy NA a könyv, ha Armentrout neve van rajta, azt tutira olvasni fogják - meg is értem.

Szintén visszatérő a listán a Taktus, és a hetek óta itt trónoló A lány a vonaton - most már komolyan el kéne olvasnom, hogy miért szeretik ilyen sokan. Na majd...

Nincsenek megjegyzések