Breaking News

Ismerj meg minket! blogturné {Nyereményjáték}

Ismerj meg minket! blogturné

A blogturnéról




A Blogturné Klub fennállása harmadik évéhez érkezve ismételten különleges turnéval jelentkezünk.
Számos változáson estünk át a kezdetek óta, új tagokkal bővültünk, szélesítettünk repertoárunkat, úgyhogy úgy gondoltuk - meghallgatva kéréseiteket is -, elérkezett az ideje egy olyan turnénak, melyben nem a könyvek, hanem bloggereink, az ő élményeik és olvasmányaik kapnak főszerepet.
Tartsatok velünk, ha kíváncsiak vagytok, kik rejtőznek a blogok mögött, netán szeretnétek bekukkantani a kulisszák mögé, és megismerni pikáns-belsős élményeinket!
És ahogy azt már megszokhattátok, ezúttal sem hagyunk nyeremény nélkül Titeket, kedves olvasók!


A kérdések


Eddig az idei könyvek közül melyik a kedvenced? (nincs csalás, csak egyet mondhatsz! (Több nyelven olvasóknak 1-1)

Jaj, mindenféle beszólás nélkül mondom, ezek a kedvenc kérdések kinyírnak MINDEN. EGYES. ALKALOMMAL. Tudjátok ti, mennyi jó könyvet olvastam az idén? És annyira más okokból szeretem őket, mégis hogyan tudnék összehasonlítani egy Lady Midnightot, amire ezer éve várok egy olyan nagy meglepetéssel, mint például a Holdnak árnyéka volt? És ott az Outlander, meg a Mielőtt megismertelek és... 

Na jó, legyen. De érezzétek, hogy most nagyon húzom a szám :D

Az angol nyelvűek közül legyen az előbb emlegetett Lady Midnight. Nagyon régen vártam, és abszolút nem okozott csalódás. Hozta azt, amit szeretek az Árnyvadász könyvekben, mégis új tudott lenni sok mindenben. 

A magyarul olvasottak közül pedig akkor legyen a Holdnak árnyéka, mert tényleg nagy meglepetés volt, és nagyon élveztem. (De tudnék mást is írni.)

Kedvenc pasi szereplő?


All time vagy az ideiek közül? Na nem mintha sokat segítene... 
Hárem. Kész. Pont.
Nagy hárem. Sok pasival. 
Jamie (Outlander), Julian (Lady Midnight), Michael (Neveletlen hercegnő 11.), Brandt (Priceless), hogy csak az ideiek közül mondjak néhányat. 
Ha meg all time... Á, annyi időtök nincs, hogy meghallgassátok a listát.




Érdekes történetet, ami történt veletek a turnékon/turnékkal kapcsolatban? 


Ó, ilyen nagyon sok van szerintem.
Az egyik kedvencem az a beszélgetés, amit a Nyugalom tengere kapcsán sikerült összehoznunk, akkor azt is választottam extrának, ami tök jó, mert legalább megmaradt a beszélgetés. 

Aztán határozottan örök emlék mindegyik karácsonyi meglepetés írás, főleg az, amikor az első ilyennél közösen írtuk a zárófejezetet, és csak jöttek a pasi szereplők, csak jöttek, és hát... kicsit elszabadultak a dolgok a blogturnésok között, mert hát annyi "háremtag"...

És hát... Romok. Az emlékek mellett nem lehet elmenni a Romok említése nélkül. Hogy mi milyen jókat röhögtünk a háttérben, te jó ég. Már az előkészületek alatt is, aztán később, és vissza-visszatérő téma. Például az, hogy kiénekelte a tyúk alól a tojás, meg hogy a hangulatfotók közé hogy került fokhagyma, és a sztori, és hogy felkerült Molyra, és... Jaj, az egyik kedvenc BTK sztori, az biztos.



Nekem az is kedves emlék, amikor a MeetOFF-on jártunk a blogturnésokkal, ahol mindenféle könyves téma volt. És egy-két előadással előttünk az 50 könyves kihívás volt a téma, és hogy milyen nehéz teljesíteni... Mi meg ott ültünk, tavasz magasságában, és már rég túl voltunk az 50-en. Jókat kuncogtunk. 

A tavalyi blogturnés talit is nagyon szerettem, kiscsoportban voltunk, de a hangulat nagyon jóra sikeredett. 

Jaj, és szívesen emlékszem vissza az első napokra is. Amikor még próbáltuk kitalálni ennek az egésznek a rendszerét. Mi legyen, hogy legyen, egyáltalán mi legyen a nevünk? (Szerintem el se hiszitek, mennyi idő volt eljutnunk egy ilyen nagyon egyszerű és tök logikus névig, ami végül lett.)

Mi a legjobb a turnézásban?


Ezen most kicsit elgondolkoztam, és tudjátok mit? Az a furcsa, hogy már el se tudnám képzelni nélküle. Mármint... nyilván nem érne véget az élet a Blogturné Klub nélkül sem, de annyira beépültek a többiek a hétköznapjaimba. 

Már a BTK előtt is volt egy-két blogger, akikkel találkoztam évente egyszer vagy kétszer, és néhanapján beszéltünk a neten, jobbára kommentekben, de inkább amolyan... bloggersziget voltam. 

Aztán amikor megalakult a Blogturné Klub, sokkal több bloggert megismertem, és a többiek beépültek a mindennapjaimba. Most már eljutottunk odáig, ha látunk valamit, szerintem szinte rögtön nyúlunk, és már írjuk is a közös chatbe, hogy jól ki tudjuk beszélni. Pl. idén alakult egy külön Trónok harca különítmény, minden hétfő reggel átbeszéltük az aktuális részt, anyáztunk, teóriázgattunk. Szerintem ezek a legjobbak. Enélkül már rég vége lenne szerintem az egésznek, mert nyilván konfliktusokat is szül a közös munka, és ha nem lenne ez az összetartó erő, akkor...

És nem fogok hazudni: határozottan imádom azt is, hogy egy sor könyvet megjelenés előtt olvashatunk, és ha sikerül esetleg a kéziratban itt-ott elkapni egy-egy hibát, és utána látjuk őket kijavítva, az olyan... szívet melengető.


Nem unjátok meg a határidőre való olvasást?


A millió dolláros kérdés. És akkor mondom a határozott választ: DE. Mármint... úgy fogalmaznék, hogy vannak hullámhegyek és hullámvölgyek. Van, amikor imádom, hogy úszom az olvasnivalókban, és nálam van 10 kézirat, és mindet olvasnám, és milyen jó, hogy mindenki más előtt lehet. 
Aztán vannak sűrűbb időszakok, vagy akár nem olyan sűrű időszakok, de olyanok, amikor valahogy az ember gyerekének nem csúsznak úgy a könyvek, na, akkor bizony kifejezetten stresszes arra gondolni, hogy igen, jövő hétre ez a 4 van, utána hétre még másik 3, szóval bele kell húzni. Ráadásul 3 turnénál KF (kampányfőnök) vagy, játékot kell kitalálni, meg sorsolni az előzőnél, és bannert gyártani... 
Én most nyáron éreztem ezt nagyon, azt hiszem, most kezdek belőle kilábalni. Ami jó hír, mert már van egy sor jó könyv. 

Szóval de, időnként besokall mindenki, de ha a végén összesítünk, így is a pozitív oldalra billen a mérleg, különben nem csinálnánk.

Melyik a kedvenc (btk-s) mémed? Mutasd meg, és mondj róla néhány szót! (Lehet egy saját és 1db más által készített.)


Annyira tudtam, hogy mire hozzám érünk, már egy csomó olyan, amit imádok, kimegy a többieknél. :D De azért akad még a tarsolyunkban...

Nyilván személyes kedvenceim azok, amik rólam készültek, és nagyon büszke vagyok rájuk. Végtére is, nem minden nap készül mém az ember lányáról. :D




Aztán van egy mém, ami rendszeres használatban van... Most egy kulisszák mögötti infó: a Könyvmolyképzős e-könyveket Rolandtól szoktuk kérni és kapni. És bár nyilván nagyon örülünk a szuper könyveknek, általában ez sok könyvet jelent egyszerre, ráadásul nagy eséllyel megjelenési időszakban, amikor már nálunk van sok másik könyv is. Így hát... megszületett ez a mém:


Erre egyébként most készült egy új változat, de a lányok azt mondják, Dawson fejénél semmi sem kifejezőbb.



Személyes kedvencem mindegyik mém, ami arra utal, milyen színes a naptárunk. De az örök favorit ezek közül is ez, amit Rami készített:


Szintén ehhez kapcsolódóan, finom jó éjszakát üzenet turnéidőszakból:



És egy frissebb mém. Rengeteg könyv van, amit mi, BTK tagok megveszünk saját pénzen, feltesszük a polcra, azzal a felbuzdulással, hogy majd turnéidőszakon kívül elolvassuk. Meg úgy alapvetően... nagyon sok mindenre mondjuk, hogy majd turnéidőszakon kívül. Aztán valahogy mindig kiderül, hogy ez a fogalom tulajdonképpen nem létezik. Mindig turnéidőszak van, csak van, amikor jobban.

Ehhez készült ez az animáció, ami szerintem mindent elmond...



De rengeteg van még, amit nagyon szeretek, némelyik nem is való a nyilvánosság szemének. :D

Volt olyan könyv, amit csak azért olvastál el, mert a többiek rávettek, vagy kellettél a létszámhoz, és végül annyira imádtad, hogy ha tehetnéd, újraolvasnád?


Na jó, akkor ez a vallomások ideje: én vagyok az egyik olyan tag, aki nagyon frankón befűzhető, ha esetleg kell ember, hogy meglegyen a turné. Igazából nem is tudnám felsorolni az összes ilyet, amihez így csatlakoztam, mert elég hosszú lenne a lista. 
De amúgy... az idei Delta Vision turnéknál például vacilláltam, hogy mi legyen. Nagy elmaradásom volt, hogy nem olvastam még sem Gaura Ágnes, sem Goldenlane könyvet, pedig már olyan sokat hallottam róluk. Szóval fontolgattam a dolgot, de ha nem kellek a létszám miatt, lehet, hogy nem vállalom be az összeset. És nézzétek meg, mi lett a vége!

Ha tehetnéd, melyik turnés regényhős bőrébe bújnál 24 órára, és mit csinálnál?


Hermione Granger, és irány a Roxfort! És hogy mit csinálnék? Te jó isten, mit nem? Gyanítom, lenne jó néhány fangirl pillanatom, amikor találkoznék a szereplőkkel, lehet, hogy elszabadulna a pokol. És tutira be akarnám járni az egész kastélyt, letámadnám az ikreket, hogy vegyék magukhoz a Tekergők térképét és induljunk kalandra. Remélhetőleg Roxmortsba is kiszökhetnénk. 






Zombiapokalipszis során melyik 5-7 szereplőből verbuválnál magadnak csapatot? És milyen szerepet töltenének be? (csak turnés könyvek játszanak!)

A Dream Team:

Nem John, nem Smith - Holdnak árnyéka
Celaena - Üvegtrón
Jamie - Outlander
Magnus - Árnyvadász könyvek
Kale - Touch


Azt hiszem, elég ütős csapat lenne. Sage felelne a stratégiaalkotásért, és ha valami mégis balul üt ki, akkor ő és Nem John, nem Smith tutira minden helyzetből kijuttatnának minket. Ők lennének az ész. 
Celaena, Jamie és Rose szállítanák a bátorságot, a harci tudást és az izomerőt, no meg némi varázslatot. 
A varázslat fő felelőse viszont Magnus lenne, és mindenfélét csinálna, amire szükségünk lenne, az élelem beszerzésétől kezdve a harci varázslatokig. És ő szállítaná a könnyed humort és a bulit az üresjáratokra. 
És végül Kale... nos, ő lenne a C terv, ha valakit ki kell iktatni, nyilvánvaló okokból. Ráadásul nem árt ebbe a túltengő tesztoszteron és merészséghordába valaki, aki lágyabb, ártatlanabb, hogy kicsit tompítsa a többieket.

A turnés olvasmányaidból melyik idézet(ek)et tetováltatnád fel magadra? Hova?


Semelyiket. Még semmi olyan nem jutott eszembe, amit örök életemre szeretnék magamon viselni, a ráncosodás, halványulás és minden ilyesmit figyelembe véve. (De ettől függetlenül másokon vannak tetkók, amik tetszenek.)

Melyik turnés olvasmányodon sírtál/nevettél a legtöbbet?


Azt hiszem, a sírós az Unwind volt. Egy ponton le kellett tennem a könyvet, mert konkrétan zokogtam. Érzelmileg nagyon megmozgat az a könyv, és annál a bizonyos jelenetnél szerintem nem lehet kibírni összeroppanás nélkül. 

Nevetés pedig... Hm... Jó esélyekkel indul a Csábítások és csemegék, azon sokat nevettem. Meg most a Holdnak árnyékán. 

Meséld el kedvenc blogturnés, személyes élményedet! (Mozi, találkozó, dedikálás stb.)


Hm... ezt nagyjából már megválaszoltam, de ha már a mozi szóba került. Imádtam a régebbi közös premier előtti mozizásokat. 
Volt több jó is, félelmetesen jókat röhögünk a hülyeségeken együtt. Egyértelműen a Vámpírakadémia a nyertes, azon röhögtünk a legtöbbet, és annyira szörnyű volt, hogy a végén konkrétan mindenki tapsolt. Én ilyet moziban még nem tapasztaltam. Emlékszem, mire eljutottunk odáig, hogy Rose-nak a kezébe nyomnak egy elemlámpát vámpírok ellen, úgy röhögtem, hogy potyogtak a könnyeim, összesírtam a szemüvegem, és le kellett vennem megtörölni. Kelly ült mellettem, és csak nézett... 
Szintén nagyon jól szórakoztunk A hetedik fiún, elkezdtük gyűjteni, mit melyik másik fantasyből emeltek át.
Illetve szintén kedvenccé vált Az emlékek őre filmnél az a bizonyos "élvezlek téged" mondat, hát... azon is nagyon jókat nevettünk. 

És még egy dolog eszembe jutott: a Könyvhét meg a Könyvfesztivál, amikor sikerül összefutni végre. Tavaly Könyvhéten tudtunk egyet piknikelni, csapatosan levetettük magunkat a fűbe, szuper volt. 

Ó, és van egy igazán vicces sztorink Lupival és Fannival, de az a mi sötét titkunk marad. :D

Jellemezd a társaidat egy-egy turnés könyv címével. (Nem kötelező mindenkit.)


Tibi: Ivan, az egyetlen - Mert szegény Tibi az egyetlen pasi köztünk, és hát... sokszor nehéz lehet. 
Andi: Kívánságvarázslat / A megoldóember - Mindkettő ugyanarra vonatkozik: ha bannert kell szerkeszteni, ha HTML-be kell belenyúlni, vagy valami más technikai gondunk van, irány Andi
Toffy: Káprázat / Veszedelmes sorscsapás / Napos oldal - Toffy többet is kapott, mind ugyanarra vonatkozik. Egyszerűen berobban mindenhová, tele van energiával, és én még olyat nem nagyon látta, hogy ne nevetett volna
Kelly: Horgonyhely - Mert Kelly az, aki ezt az egészet összehozta, tulajdonképpen ő horgonyozta le a bandát
Fummie: Fekete szív / Ónix - Mielőtt ebbe bárki bármit belelátna, pusztán arra vonatkozik, hogy Fummie nagyon szereti a fekete színt
Rami: A lány hét névvel / Bajnok - Hát, ha héttel talán nem is, de nagyon jókat szórakozunk rajta, hogy Rami több néven él (nekem se Raminak kéne hívni, de hát, már nem megy más), a Bajnok pedig arra vonatkozik, hogy Rami az egyik tagunk, aki nagyon sok turnéban vesz részt, de emellett sokszor KF is, és kapcsolattartó és olyan játékokat hoz össze...
Kristina: Gyönyörű megváltás - Nem tudom, mennyire mászhatok bele komolyabban a témába, mindenesetre valaki, aki egy nyáron többször is járt a Bátor Táborban, az bőven megérdemli ezt a címet
Lupi: Veled minden hely ragyogó - Erről az ugrott be, hogy gyakorlatilag legyen velem Lupi bárhol, bármikor, az tuti, hogy találunk valami témát, amiről akár órákig tudnánk beszélgetni

És ezek szerintem nem szorulnak magyarázatra: 

A BTK: Zűrös társaság
Könyvek a turnéidőszakban: Rengeteg


Mit tennél, ha …… (egészítsd ki a könyves(turnés) álompasid/csajod nevével) életre kelne, miközben a róla szóló regényt olvasod, és szerelmet vallva arra kérne, mentsd ki őt vagy válj a könyv részévé?



Hm... Először is nyilván hyperventillálnék. Aztán megfontolnám, hogy maradni akarok-e vagy menni, annak függvényében, hogy melyik könyves álompasim volt végre annyira értelmes, hogy meg akarjon szerezni :D Mert hát, többen is vannak, és mindegyik világban azért nem szeretnék élni. 
Lehet, hogy inkább megpróbálnám őket kimenekíteni hozzánk. 

A legkegyetlenebb főgonosszal üvegezel. Felelsz vagy mersz? Szerinted mire kérne/mit kérdezne tőled? (turnés könyv)


Felelek. Egyértelmű. A Felelsz vagy mersz? egyik alapszabálya, hogy nem mersz. :D Egy kérdésre adott válasz maximum full ciki, de ha mersz... na, ott eldurvulhatnak a dolgok. 

És tulajdonképpen... kérdezhetne szinte bármit, szerencsére nem csináltam semmi olyasmit, ami büntethető vagy valaki halálos bosszút akarna állni rajtam, ha őszinte leszek. Szóval a legrosszabb, amit történhetne, hogy valami nagyon ciki titkomra kérdezne rá.

És hogy ki lenne? 

Hajjaj, rosszak a lehetőségeim. Bár szerencsés, hogy igazából sokszor nem feltétlenül egy ember a gonosz, hanem egy egész csoport vagy társadalom. Pl. az Örökké a tiéd c. könyvbe nem szívesen mennék. Hm... legyen... Tiszta Rózsa? 

Van kedvenc főgonoszod? Miért pont ő?


Nem hiszem, hogy van. Tudok értékelni egy jó főgonoszt, de soha nem értettem, hogy lehet rajongani értük. 

Mi a helyzet a Romokkal?


Fummie-ra hivatkoznék: Megírjuk, amint a turnés könyvek végére érünk. 

Mit gondolsz a McDonald’sról?


Mivel ez a kérdés úgyis nekem szól: köszönjük, jól vagyunk, a Meki is és én is. 

Melyik turnés könyvből készítenél filmet, és kikre osztanád a szerepeket?


Szinte minden olyat könyvet, amit Nagyon ajánlokra vagy Kedvenc lettre értékeltem, szívesen látnék filmben. 
Talán most az Üvegtrónt emelném ki, illetve a Holdnak árnyékát, szerintem vicces film lenne. Ó, és a Leányrablás Budapestent is megnézném, meg az Edenbrooke-ot - szeretem a kosztümös filmeket. És valószínűleg még többet fel tudnék sorolni. 

Ami a szereposztást illeti... Kulisszák mögötti infó: a legtöbb esetben képtelen vagyok konkrét arcot keresni egy szereplőhöz, akit elképzeltem. Mert soha nem olyan. Talán észre is vettétek, hogy a posztjaimban inkább hangulatfotók vannak, nem szereplők. Nos, ezért. És ha vannak is, szinte soha nem színészek - egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy olyan arcokat kössek egy fejemben valahogy élő szereplőhöz, akit már máshoz kötök.
Ha már tudom, hogy ki lesz ki, akkor könnyebben megy, akkor se biztos, hogy elégedett vagyok, de meg tudok vele békélni. De hogy én keressek... soha-soha-soha nem lennék casting director. 

Kampányfőnökként melyik volt a számodra legkedvesebb turné?


Nagyon szerettem a Csodácska turnét, mert imádtam azt a könyvet, és nagyon akartam, hogy minél több emberhez eljusson, kicsit el is szaladt velem a ló, kb. hatféle bannert csináltam - fekvőt, állót, kicsit, nagyot... 
És az is mindig érdekes, amikor olyasvalakinek a könyvénél vagyok kampányfőnök, akit személyesen ismerek. Így volt ez On Sai könyveinél, meg a Túl szép turnénál például. 

Ó, és tudom! A Halandó szív. Jaj, annál nagyon izgatott voltam, kb. már a turné előtt hetekkel a játékon dolgoztam, meg az extrákat gyűjtögettem, a banneren is elég sokat ültem. 



És minden olyan turnét nagyon szerettem, ahol a bannerrel valamiért különösen elégedett vagyok. Például a Testcsel animált borítóját nagyon szerettem, egy poénnal indult, aztán büszke voltam magamra, amiért sikerült megcsinálni. 



Mit csinálsz, ha nem blogolsz vagy olvasol éppen? - Milyen más hobbid, titkos képességed, szuper erőd van?


Szupererőmről sajnos nem tudok, pedig higgyétek el, nagyon próbálkoztam, hogy rájöjjek, gyerekkoromtól kezdve. Majdnem annyira durva voltam, mint Nathan a Misfits-ben. :D




Egyébként két állásom van és blogolok, meg mostanában külön angolra járok, ezek mellé más viszonylag nehezen fér bele.
Szeretek sorozatokat meg filmeket nézni, moziba, színházba járni, és mániákus módon nézem az interjús videókat Youtube-on, képes vagyok órákra ott ragadni. A kedvencem Graham Norton, egyszerűen imádom a műsorát. 
Szeretek videókat feliratozni, gyűjtöm a hűtőmágneseket, a könyvjelzőket, újabban a kis csíptetős madárkákat.
Időnként írogatok, fanfictionöket és saját sztorikat, bár az mostanában eléggé háttérbe szorult minden más mellett. 
Szeretek sütni, de időhiány miatt - és mert akkor meg is eszem, amit csinálok - ezt sem űzöm túlságosan gyakran. 
Szóval... ilyen teljesen átlagos dolgok, semmi különös. 

Ó, és végül csak rájöttem a szupererőmre: a kupi-csinálás. Rendkívül rendetlen vagyok. :D 

Ki van a blogger neved mögött? - Mesélj néhány szóban magadról.


Végre sikerült megalkotnom a bemutatkozásom a blogra, szerintem ebben benne van a lényeg. 

Melyik volt az a könyv idén, amire nagyon vártál? (Lehet nem turnés is.)


Lady Midnight. Egyértelmű választás. 

Mi alapján döntöd el, milyen turnés könyvekre jelentkezel?


Hát, talán én vagyok az a csapatban, aki a legtöbb turnéban részt vesz, úgyhogy azt hiszem, kijelenthetjük, hogy elég lyukacsos a szűrőm. 
Általában viszonylag gyorsan döntök: ha olvastam a korábbi részeket, nagy eséllyel jelentkezem, hacsak nem volt pocsék a sorozat. Aztán... ha nem, de ismerem a szerzőt és nem utáltam, akkor jó esélyekkel indul. Aztán ha nincs ilyen vezető, akkor felnézek Goodreads-re, megnézem a könyv borítóját, a kategóriáit, ha ezek alapján játszik, akkor meglesem, milyen az értékelése, esetleg ránézek egy-két top értékelésre - de nem olvasom őket végig, csak úgy belekapok a lényegbe itt-ott. És végső esetben fülszöveget olvasok. 

Milyen megoldást használsz, ha egy turnés könyv kevésbé tetszik?


Ha nem kaptunk papírkönyvet és még belefér, kilépek. Ha már nem fér bele, extrázok. A legrosszabb, ha nálam van a könyv is, akkor megírom a véleményemet őszintén, még ha negatív is. Szerencsére annyira pocsék könyvvel még nem találkoztam turnénál, amit a mazochistáknak kategóriába tudtam volna csak tenni, de akadt, amelyiknél rezgett a léc. De úgy gondolom, ez néha-néha benne van, és vagyunk kellően kulturáltak ahhoz, hogy normálisan megindokolva, kifejtve tudjuk megírni azt is, ha nem tetszett és miért nem, nem mocskolódunk, dobálózunk és gúnyolódunk. 

Turnék miatt szoktad a határaidat feszegetni? - Más műfajt olvasni, olyat olvasni amit lehet más esetben nem olvasnál el.


Igen. Alapvetően így szoktam vissza a gyerekkönyvolvasásra is. Illetve a már korábban emlegetett Delta Vision turnéim is ilyenek voltak. 


+ kérdés Fummie-tól:
Az egyik turnés férfi megvéd majd, a többi le akar vadászni (nem jó értelemben). Kit választanál a nemes feladatra?


Fummie! Hát micsoda kérdés ez? Olyan nincs, hogy le akarjanak vadászni. Szelíd és ártatlan vagyok, mint egy csillámunikornis.

No de... Valahogy Jamie Fraser képe ugrott be, ahogy kivont karddal, kiltben, lobogó fehér inggel és vörös hajjal, mocskosan, de szilárdan elém veti magát, skótul kiabál és bármi áron, akár az élete árán is védelmez. *sóhaj*




Nyereményjáték


Mostani játékunk során, a turné tematikájához igazodva, kíváncsiak vagyunk, mennyire ismertek minket. Minden blogon találtok egy kérdést, ami turnéinkhoz és magához a Blogturné Klubhoz kapcsolódik, nektek pedig nincs más dolgotok, mint megválaszolni az összeset. Ha ez megvan, esélyetek nyílik megnyerni a bloggereink által felajánlott, mesés nyeremények valamelyikét. 
Aggodalomra viszont semmi ok, csak olyan kérdésekkel találkozhattok, melyekre a választ blogjainkon, közös blogunkon, vagy számos elérhetőségeink valamelyikén megtaláljátok. Ráadásul akkor is nyerhettek, ha a tizenkét megfejtésben vannak hibáitok. 
Figyelem! Kizárólag Magyarország területén belül postázunk, illetve a nyertesnek 72 óra áll rendelkezésére válaszolni a kiértesítést követően, ellenkező esetben újat sorsolunk.

Mely platformokon elérhető a Blogturné Klub? Legalább öt ilyet írj! 


a Rafflecopter giveaway

A turné menetrendje


07/22 FüggőVég
07/25 Sorok Között
07/29 Kelly&Lupi olvas
08/01 Dreamworld
08/05 MFKata gondolatai
08/08 Insane Life
08/12 Szembetűnő
08/15 Zakkant olvas
08/19 CBooks
08/22 Bibliotheca Fummie
08/26 Deszy könyvajánlója
08/29 Always Love a Wild Book
09/02 Letehetetlen

Nincsenek megjegyzések